Termene & Condiții

Introducere

Aceste Termene și Condiții scrise pe această pagină web vor gestiona utilizarea site-ului nostru, accesibil la www.lightzone.ro.

Aceste Termene vor fi aplicate pe deplin și vor afecta utilizarea de către dumneavoastră a acestui site web. Prin utilizarea acestui site, ați fost de acord să acceptați toți Termenii și Condițiile scrise aici. Nu trebuie să folosiți acest site dacă nu sunteți de acord cu oricare dintre aceste Termene și Condiții.

Minorii sau persoanele sub 18 ani nu au voie să folosească acest site.

Avand și magazin fizic, nu putem garanta faptul că stocurile produselor prezentate pe site sunt la zi.

În cazul în care se plasează o comandă cu livrare, costul livrării este strict determinat de către compania de curierat și poate varia în funcție de locația clientului, dimensiunile coletului și metoda de plată. Prețul taxei de livrare prezentat pe site-ul nostru este aproximativ și servește ca orientare pentru client.

Ne rezervăm dreptul de a ne selecta clientela.

Drepturi pentru proprietate intelectuală

În afară de conținutul pe care îl dețineți, în conformitate cu acești Termeni, Light Zone și/sau licențiații săi dețin toate drepturile de proprietate intelectuală și materialele conținute de acest site.

Vi se acordă licență limitată numai în scopul vizualizării materialului conținut pe acest site web.

Restricții

Sunteți restricționat în mod special de la următoarele:

  • publicarea oricăror materiale ale site-ului web pe oricare altă platformă media
  • vânzarea, sublicențierea și/sau comercializarea în alt mod a oricăror materiale ale site-ului web
  • realizarea publică și/sau afișarea oricăror materiale ale site-ului web
  • utilizarea acestui site în orice mod care este sau poate fi dăunător acestui site
  • utilizarea acestui site în orice mod care afectează accesul utilizatorului la acest site
  • utilizarea acestui site în contradicție cu legile și reglementările aplicabile, sau în vreun fel care poate provoca daune site-ului, sau oricărei persoane sau firme
  • participarea în orice exploatare, recoltare sau extragere de date, sau orice altă activitate similară în legătură cu acest site
  • folosirea acestui site pentru a se angaja în orice fel de publicitate sau marketing

Anumite zone ale acestui site sunt restricționate de a fi accesate de dumneavoastră și Light Zone poate restricționa în continuare accesul dumneavoastră către oricare dintre zonele acestui site, oricând, în mod discret. Orice ID de utilizator și parolă pe care le puteți avea pentru acest site web sunt confidențiale și trebuie păstrate confidențiale de către dumneavoastră.

Conținutul dumneavoastră

În aceste Termene și Condiții, "Conținutul dumneavoastră" va reprezenta orice audio, video, text, imagini sau alte materiale pe care alegeți să le publicați pe acest site. Prin afișarea conținutului dumneavoastră, acordați Light Zone o licență neexclusivă, irevocabilă, sublicențiabilă la nivel mondial, pentru a le utiliza, reproduce, adapta, publica, traduce și distribui în orice media.

"Conținutul dumneavoastră" trebuie sa fie cu adevărat al dumneavoastră și nu trebuie să încalce drepturile oricărei terțe părți. Light Zone își rezervă dreptul de a elimina orice conținut de pe acest site în orice moment fără a vă notifica.

Nu există garanții

Acest site este furnizat "ca atare", cu toate defectele, și Light Zone nu exprimă nicio declarație sau garanție de orice fel, legată de acest site, excluzând articolele comercializate. De asemenea, nimic din conținutul acestui site nu va fi interpretat că vă sfătuiește.

Limitare a răspunderii

În niciun caz Light Zone, sau vreunul din directorii sau angajații săi, nu vor fi trași la răspundere pentru niciun element care reiese din sau este în vreun fel legat de utilizarea dumneavoastră a acestui site, indiferent dacă această răspundere este contractuală. Light Zone, incluzând directorii și angajații săi, nu vor fi trași la răspundere pentru nicio răspundere indirectă, consecventă sau specială care decurge din sau în vreun fel legată de utilizarea dumneavoastră a acestui site web.

Compensație

Prin prezenta, despăgubiți în totalitate Light Zone de și împotriva oricăror și/sau a tuturor datoriilor, costurilor, cererilor, cauzelor acțiunii, daunelor și cheltuielilor care apar în orice mod legat de încălcarea vreuneia dintre prevederile acestor Termeni.

Anulabilitate

Dacă orice prevedere a acestor Termeni se consideră nevalidă în conformitate cu orice lege aplicabilă, aceste prevederi vor fi șterse sau modificate fără a afecta prevederile rămase.

Variația Termenilor

Este permisă revizuirea acestor Termeni de către Light Zone în orice moment în care consideră necesar, și prin utilizarea acestui site, se așteaptă să revizuiți acești Termeni în mod regulat.

Misiune

Brandului Light Zone i se permite să atribuie, să transfere și să își subcontracteze drepturile și/sau obligațiile în conformitate cu acești Termeni fără nicio notificare. Cu toate acestea, nu vi se permite să atribuiți, să transferați sau să subcontractați niciunul dintre drepturile și/sau obligațiile dumneavoastră în conformitate cu acești Termeni.

Întregul Acord

Acești Termeni constituie întregul acord între Light Zone și dumneavoastră în legătură cu utilizarea de către dumneavoastră a acestui site web, și înlocuiesc toate acordurile și înțelegerile anterioare.

Legea Aplicabilă & Jurisdicția

Acești Termeni vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legile Statului Român, și vă veți supune jurisdicției neexclusive ale statului și a instanțelor situate în România pentru soluționarea eventualelor litigii.