Returnare Produse

Conform legislației în vigoare din România, puteți returna produsele cumpărate din magazinul nostru online în termen de 15 zile de la data intrării în posesie a produselor. Aceasta se aplică doar persoanelor fizice, iar returnarea produselor se va face exclusiv de pe teritoriul României.

Completați formularul pentru retur de pe această pagină. Produsul returnat trebuie sa fie în aceeasi stare în care a fost livrat, în ambalajul original.  Cheltuielile de returnare, transport și ramburs vor fi suportate de către client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face prin transfer bancar în termen de 14 zile lucrătoare de la recepționarea returului.

Dacă produsul este returnat într-o stare deteriorată, în care nu mai poate fi vândut ca și nou, ne rezervăm dreptul de a solicita clientului o taxă pentru a readuce produsul în starea inițială (dacă este posibil) sau, la alegerea clientului, îi vom reexpedia produsul pe cheltuiala acestuia.


Toate aceste condiții de returnare sunt prevăzute în următoarele link-uri:


Pentru mai multe informații sau neclarități în legătura cu returnarea produselor vă rugăm să ne contactați prin formularul din pagina de contact.